CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollari Australian Dollari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 22/10/2021

Analiza Fondamentale

22 Tetor, 2021

Dollari Aussie u rrit të premten. Aktualisht është 0.75003. PMI-ja e prodhimit dhe shërbimeve të Australisë për tetorin arriti në 57.3 dhe 52.0. Shtetet e Bashkuara do të raportojnë PMI-të e veta të Prodhimit dhe Shërbimeve për tetorin më vonë sot.

Analiza Teknike

Dollari Australian Dollari Analiza Analiza Teknike 22/10/2021
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 22/10/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 0.7543 Daily R2
Rezeistenca 1 0.7525 Daily R1
Suport 1 0.7477 Daily S1
Suporti 2 0.7459 Daily S2

AUDUSD Tabela e indikatorëve - 22/10/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

AUDUSD Indikator / Periudha tabelare - 22/10/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Blini NeutralNeutral
SMA 20 Blini BliniBlini

AUDUSD 22/10/2021 - Çmimi i referencës : 0.7504

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Australian - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani