CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Nafta Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 22/10/2021

Analiza Fondamentale

22 Tetor, 2021

Çmimet e naftës qëndruan pranë niveleve të larta shumëvjeçare të premten, duke fshirë disa humbje të mëparshme në orët e tregtimit aziatik, me shqetësimet rreth furnizimit të ngushtë dhe stoqeve që nxisin ndjenjën rritëse. Çmimet janë rritur nga shqetësimet për mungesën e qymyrit dhe gazit në Kinë, Indi dhe Evropë, duke nxitur disa gjeneratorë të energjisë të kalojnë nga gazi në naftë dhe naftë.

Analiza Teknike

Nafta Analiza Analiza Teknike 22/10/2021
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Tabela e suportit dhe rezistencës - 22/10/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 84.321 Daily R2
Rezeistenca 1 83.652 Daily R1
Suport 1 81.868 Daily S1
Suporti 2 81.199 Daily S2

CRUDEOIL Tabela e indikatorëve - 22/10/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

CRUDEOIL Indikator / Periudha tabelare - 22/10/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

CRUDEOIL 22/10/2021 - Çmimi i referencës : 82.760

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
NAFTA Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani