CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar - Turkish Lira Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 22/10/2021

Analiza Fondamentale

22 Tetor, 2021

Çifti i monedhës u tregtua ndjeshëm më i lartë në drekën e së premtes në 9.6150, pasi dollari i gjelbër ishte i qëndrueshëm kundrejt një shporte monedhash të tjera. Lira e Turqisë ra me më shumë se 1% në një nivel të ulët rekord dhe ishte ndër monedhat me performancën më të keqe të EM këtë javë pasi banka qendrore uli normat me dy herë më shumë se sa pritej të enjten. Nën presionin e presidentit Tajip Erdogan për të lehtësuar politikën pavarësisht inflacionit të lartë, banka uli normën e repove në 16%, duke sjellë uljet në muajin e fundit në 300 pikë bazë në lëvizje që kanë sjellë një rënie të qëndrueshme të vlerës së monedhës turke.

Analiza Teknike

Dollar - Turkish Lira Analiza Analiza Teknike 22/10/2021
Time Frame: 1 hour

USDTRY Tabela e suportit dhe rezistencës - 22/10/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 9.72003 Daily R2
Rezeistenca 1 9.67300 Daily R1
Suport 1 9.54760 Daily S1
Suporti 2 9.50057 Daily S2

USDTRY Tabela e indikatorëve - 22/10/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDTRY Indikator / Periudha tabelare - 22/10/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

USDTRY 22/10/2021 - Çmimi i referencës : 9.61030

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Lira turke Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani