CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Ari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 20/03/2023

Analiza Fondamentale

20 Mars, 2023
Çmimet e arit u rritën të hënën, pasi tregtarët vazhduan të jenë të shqetësuar për gjendjen e sektorit bankar, edhe pasi huadhënësi zviceran UBS nënshkroi një marrëveshje për të blerë Credit Suisse në një përpjekje shpëtimi për të stabilizuar tregjet financiare globale.

Analiza Teknike

Ari Analiza Analiza Teknike 20/03/2023
Time Frame: 1 hour

GOLD Tabela e suportit dhe rezistencës - 20/03/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 2014.95 Daily R2
Rezeistenca 1 2000.72 Daily R1
Suport 1 1962.78 Daily S1
Suporti 2 1948.55 Daily S2

GOLD Tabela e indikatorëve - 20/03/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

GOLD Indikator / Periudha tabelare - 20/03/2023

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

GOLD 20/03/2023 - Çmimi i referencës : 1981.75

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
ARI Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani