CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Nafta Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 20/03/2023

Analiza Fondamentale

20 Mars, 2023
Çmimet e naftës ranë të hënën në nivelin më të ulët në 15 muajt e fundit për shkak të shqetësimeve se rreziqet në sektorin bankar botëror mund të shkaktojnë një recesion që do të çonte në rënien e kërkesës për karburant dhe përpara një rritje të mundshme të normave të interesit në SHBA këtë javë.

Analiza Teknike

Nafta Analiza Analiza Teknike 20/03/2023
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Tabela e suportit dhe rezistencës - 20/03/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 69.039 Daily R2
Rezeistenca 1 67.608 Daily R1
Suport 1 63.792 Daily S1
Suporti 2 62.361 Daily S2

CRUDEOIL Tabela e indikatorëve - 20/03/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

CRUDEOIL Indikator / Periudha tabelare - 20/03/2023

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniShisni
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

CRUDEOIL 20/03/2023 - Çmimi i referencës : 65.700

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
NAFTA Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani