CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Paundi Us dollar Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 20/03/2023

Analiza Fondamentale

20 Mars, 2023
Paundi u rrit kundrejt dollarit amerikan sot dhe po tregtohet rreth 1,2198. Mbretëria e Bashkuar nuk ka asnjë ngjarje ekonomike të planifikuar për të raportuar. Shtetet e Bashkuara nuk janë planifikuar të raportojnë ndonjë ngjarje ekonomike sot.

Analiza Teknike

Paundi Us dollar Analiza Analiza Teknike 20/03/2023
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 20/03/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.2296 Daily R2
Rezeistenca 1 1.2261 Daily R1
Suport 1 1.2166 Daily S1
Suporti 2 1.2131 Daily S2

GBPUSD Tabela e indikatorëve - 20/03/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Neutral
Stochastic ( 9;6;3) Blini

GBPUSD Indikator / Periudha tabelare - 20/03/2023

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Blini BliniShisni
RSI (14) Neutral BliniShisni
SMA 20 Blini BliniShisni

GBPUSD 20/03/2023 - Çmimi i referencës : 1.2226

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Paundi britanik - dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani