CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

USA500 Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 20/03/2023

Analiza Fondamentale

20 Mars, 2023

Ofertat e ardhshme të aksioneve në SHBA po bien pasi UBS ra dakord të blejë rivalin Credit Suisse, zhvillimi më i fundit në trazirat bankare të nisura nga kolapsi i Silicon Valley Bank. Investitorët po synojnë sigurinë e obligacioneve qeveritare dhe arit.

Analiza Teknike

USA500 Analiza Analiza Teknike 20/03/2023
Time Frame: 1 hour

USA500 Tabela e suportit dhe rezistencës - 20/03/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 4014.27 Daily R2
Rezeistenca 1 3983.33 Daily R1
Suport 1 3900.83 Daily S1
Suporti 2 3869.89 Daily S2

USA500 Tabela e indikatorëve - 20/03/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Neutral
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USA500 Indikator / Periudha tabelare - 20/03/2023

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Shisni NeutralShisni

USA500 20/03/2023 - Çmimi i referencës : 3942.08

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (2)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
USA500 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani