CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Ger 40 Index Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 20/03/2023

Analiza Fondamentale

20 Mars, 2023
GER40 dhe tregjet evropiane të aksioneve u tregtuan ndjeshëm më të ulëta të hënën, me sektorin bankar të goditur rëndë pas marrëveshjes për të konsoliduar dy gjigantët bankar zviceran, UBS dhe Credit Suisse.

Analiza Teknike

Ger 40 Index Analiza Analiza Teknike 20/03/2023
Time Frame: 1 hour

GER40 Tabela e suportit dhe rezistencës - 20/03/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 15305.7 Daily R2
Rezeistenca 1 15178.7 Daily R1
Suport 1 14840.3 Daily S1
Suporti 2 14713.3 Daily S2

GER40 Tabela e indikatorëve - 20/03/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GER40 Indikator / Periudha tabelare - 20/03/2023

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni NeutralBlini
RSI (14) Shisni ShisniBlini
SMA 20 Shisni ShisniNeutral

GER40 20/03/2023 - Çmimi i referencës : 15009.5

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Ger40 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani