CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Dollari Australian Dollari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 20/03/2023

Analiza Fondamentale

20 Mars, 2023
AUD/USD ishte relativisht në tregtimin e drekës. Aktualisht tregtohet me 0.6685. Australia nuk ka asnjë ngjarje ekonomike të planifikuar për të raportuar. Shtetet e Bashkuara nuk kanë asnjë ngjarje ekonomike të planifikuar për të raportuar.

Analiza Teknike

Dollari Australian Dollari Analiza Analiza Teknike 20/03/2023
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 20/03/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 0.6750 Daily R2
Rezeistenca 1 0.6724 Daily R1
Suport 1 0.6656 Daily S1
Suporti 2 0.6630 Daily S2

AUDUSD Tabela e indikatorëve - 20/03/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Neutral
Stochastic ( 9;6;3) Blini

AUDUSD Indikator / Periudha tabelare - 20/03/2023

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Blini ShisniShisni
RSI (14) Neutral NeutralShisni
SMA 20 Blini ShisniShisni

AUDUSD 20/03/2023 - Çmimi i referencës : 0.6696

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Australian - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani