CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Dollar Jeni japonez Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 20/03/2023

Analiza Fondamentale

20 Mars, 2023
USD/JPY u zhvendos më poshtë sot. Aktualisht tregtohet me 131.34. Japonia nuk ka asnjë ngjarje ekonomike të planifikuar më vonë sot. Shtetet e Bashkuara nuk kanë asnjë ngjarje ekonomike të planifikuar për të raportuar.

Analiza Teknike

Dollar Jeni japonez Analiza Analiza Teknike 20/03/2023
Time Frame: 1 hour

USDJPY Tabela e suportit dhe rezistencës - 20/03/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 133.04 Daily R2
Rezeistenca 1 132.25 Daily R1
Suport 1 130.16 Daily S1
Suporti 2 129.38 Daily S2

USDJPY Tabela e indikatorëve - 20/03/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USDJPY Indikator / Periudha tabelare - 20/03/2023

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniBlini
RSI (14) Blini ShisniBlini
SMA 20 Shisni ShisniBlini

USDJPY 20/03/2023 - Çmimi i referencës : 131.15

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Jen Japonez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani