CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Dollar - Dollari kanadez Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 20/03/2023

Analiza Fondamentale

20 Mars, 2023
USD/CAD ra sot, duke lëvizur aktualisht rreth 1,3712. Kanadaja nuk ka asnjë ngjarje ekonomike të planifikuar për të raportuar. Shtetet e Bashkuara nuk janë planifikuar të raportojnë ndonjë ngjarje ekonomike sot.

Analiza Teknike

Dollar - Dollari kanadez Analiza Analiza Teknike 20/03/2023
Time Frame: 1 hour

USDCAD Tabela e suportit dhe rezistencës - 20/03/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.3789 Daily R2
Rezeistenca 1 1.3756 Daily R1
Suport 1 1.3669 Daily S1
Suporti 2 1.3636 Daily S2

USDCAD Tabela e indikatorëve - 20/03/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USDCAD Indikator / Periudha tabelare - 20/03/2023

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni BliniBlini
RSI (14) Shisni BliniBlini
SMA 20 Shisni BliniBlini

USDCAD 20/03/2023 - Çmimi i referencës : 1.3697

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (1)Shisni (2)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Dollar Kanadez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani