CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Dollari Australian Dollari Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 21/06/2024

Analiza Fondamentale

21 Qershor, 2024

Dollari australian ishte më i lartë kundrejt dollarit amerikan gjatë tregtimit aziatik, duke u tregtuar mbi nivelet 0.6600.

Australia nuk ka të dhëna kryesore për të raportuar sot. Të dhënat e PMI të S&P Manufacturing janë vendosur për publikim në Shtetet e Bashkuara.

Analiza Teknike

Dollari Australian Dollari Analiza Analiza Teknike 21/06/2024
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 21/06/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 0.6694 Daily R2
Rezeistenca 1 0.6682 Daily R1
Suport 1 0.6651 Daily S1
Suporti 2 0.6639 Daily S2

AUDUSD Tabela e indikatorëve - 21/06/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

AUDUSD Indikator / Periudha tabelare - 21/06/2024

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

AUDUSD 21/06/2024 - Çmimi i referencës : 0.6667

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Australian - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani