CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Nafta Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 21/06/2024

Analiza Fondamentale

21 Qershor, 2024

Nafta bruto tregtohet sot në seancën aziatike nën nivelin e 81 dollarëve.

Kontratat e së ardhmes së naftës së papërpunuar mbetën relativisht të qëndrueshme të premten, por ishin të gatshme për një rritje të dytë javore radhazi për shkak të shenjave të përmirësimit të kërkesës dhe rënies së inventarëve të naftës dhe karburanteve në SHBA, konsumatori më i madh i naftës në botë.

Çmimet janë rritur me rreth 5% që nga fillimi i muajit, duke arritur nivelin më të lartë në mbi shtatë javë. Rritja sezonale e kërkesës, siç tregohet nga të dhënat më të fundit të VNM-së, së bashku me konfliktin e ripërtërirë midis Izraelit dhe Hezbollahut dhe sezonit të vazhdueshëm të uraganeve, mund të ruajë fuqinë e çmimeve gjatë gjithë verës.

Analiza Teknike

Nafta Analiza Analiza Teknike 21/06/2024
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Tabela e suportit dhe rezistencës - 21/06/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 82.31 Daily R2
Rezeistenca 1 81.86 Daily R1
Suport 1 80.66 Daily S1
Suporti 2 80.21 Daily S2

CRUDEOIL Tabela e indikatorëve - 21/06/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

CRUDEOIL Indikator / Periudha tabelare - 21/06/2024

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini NeutralBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

CRUDEOIL 21/06/2024 - Çmimi i referencës : 81.26

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
NAFTA Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani