CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Paundi Us dollar Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 21/06/2024

Analiza Fondamentale

21 Qershor, 2024

Gjatë tregtimit aziatik, paundi britanik ishte pak më i lartë kundrejt dollarit amerikan, duke u tregtuar mbi nivelet 1.2600.

Britania e Madhe pritet të publikojë të dhënat e shitjeve me pakicë më vonë sot. Shtetet e Bashkuara pritet të publikojnë të dhënat e S&P Manufacturing PMI sot.

Analiza Teknike

Paundi Us dollar Analiza Analiza Teknike 21/06/2024
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 21/06/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.2708 Daily R2
Rezeistenca 1 1.2689 Daily R1
Suport 1 1.2637 Daily S1
Suporti 2 1.2618 Daily S2

GBPUSD Tabela e indikatorëve - 21/06/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GBPUSD Indikator / Periudha tabelare - 21/06/2024

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni BliniBlini
RSI (14) Shisni ShisniBlini
SMA 20 Shisni ShisniBlini

GBPUSD 21/06/2024 - Çmimi i referencës : 1.2663

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Paundi britanik - dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani