CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

USA500 Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 21/06/2024

Analiza Fondamentale

21 Qershor, 2024

USA500 aktualisht po tregtohet mbi 5,400 nivele.

S&P 500 u mbyll më poshtë pasi kaloi për herë të parë pikën historike të 5,500 për pak kohë. Rritja e ftohjes së Nvidia zvarriti sektorin më të gjerë të teknologjisë dhe një mori të dhënash ekonomike tregoi shenja të një ekonomie më të dobët.

S&P 500 ra me 0.2% pasi arriti nivelin më të lartë të të gjitha kohërave. NASDAQ Composite humbi 0.8%, ndërsa Dow Jones Industrial Average u rrit me 0.7%.

Analiza Teknike

USA500 Analiza Analiza Teknike 21/06/2024
Time Frame: 1 hour

USA500 Tabela e suportit dhe rezistencës - 21/06/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 5577.81 Daily R2
Rezeistenca 1 5565.60 Daily R1
Suport 1 5533.04 Daily S1
Suporti 2 5520.83 Daily S2

USA500 Tabela e indikatorëve - 21/06/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USA500 Indikator / Periudha tabelare - 21/06/2024

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Shisni BliniBlini

USA500 21/06/2024 - Çmimi i referencës : 5549.32

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (2)Shisni (1)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
USA500 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani