CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Euro Dollar Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 21/06/2024

Analiza Fondamentale

21 Qershor, 2024

Në tregtinë aziatike, euro ishte më e lartë kundrejt dollarit amerikan, duke u tregtuar mbi pikën 1.0710.

Eurozona është planifikuar të raportojë të dhënat e PMI-së së Prodhimit më vonë sot. Në Shtetet e Bashkuara, të dhënat e PMI të S&P Manufacturing priten të publikohen.

Analiza Teknike

Euro Dollar Analiza Analiza Teknike 21/06/2024
Time Frame: 1 hour

EURUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 21/06/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.0755 Daily R2
Rezeistenca 1 1.0739 Daily R1
Suport 1 1.0698 Daily S1
Suporti 2 1.0682 Daily S2

EURUSD Tabela e indikatorëve - 21/06/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

EURUSD Indikator / Periudha tabelare - 21/06/2024

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniShisni
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

EURUSD 21/06/2024 - Çmimi i referencës : 1.0718

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani