CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Dollar - Dollari kanadez Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 21/06/2024

Analiza Fondamentale

21 Qershor, 2024

Në tregtimin aziatik, dollari amerikan ishte më i ulët kundrejt dollarit kanadez, duke u tregtuar nën nivelet 1.3700.

Kanadaja nuk pritet të publikojë të dhëna sot. Sot, Shtetet e Bashkuara do të publikojnë të dhënat e PMI të S&P Manufacturing.

Analiza Teknike

Dollar - Dollari kanadez Analiza Analiza Teknike 21/06/2024
Time Frame: 1 hour

USDCAD Tabela e suportit dhe rezistencës - 21/06/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.37038 Daily R2
Rezeistenca 1 1.36908 Daily R1
Suport 1 1.36562 Daily S1
Suporti 2 1.36432 Daily S2

USDCAD Tabela e indikatorëve - 21/06/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USDCAD Indikator / Periudha tabelare - 21/06/2024

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni BliniBlini
RSI (14) Shisni ShisniBlini
SMA 20 Shisni ShisniBlini

USDCAD 21/06/2024 - Çmimi i referencës : 1.36735

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Dollar Kanadez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani