CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Dollar Jeni japonez Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 21/06/2024

Analiza Fondamentale

21 Qershor, 2024

Dollari amerikan ishte relativisht i pandryshuar kundrejt jenit japonez në tregtimin aziatik, duke u tregtuar rreth 159,000 nivele.

Japonia nuk ka të dhëna të rëndësishme për të shpallur sot. Të dhënat e PMI të S&P Manufacturing pritet të publikohen në Shtetet e Bashkuara.

Analiza Teknike

Dollar Jeni japonez Analiza Analiza Teknike 21/06/2024
Time Frame: 1 hour

USDJPY Tabela e suportit dhe rezistencës - 21/06/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 159.51 Daily R2
Rezeistenca 1 159.24 Daily R1
Suport 1 158.52 Daily S1
Suporti 2 158.25 Daily S2

USDJPY Tabela e indikatorëve - 21/06/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDJPY Indikator / Periudha tabelare - 21/06/2024

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

USDJPY 21/06/2024 - Çmimi i referencës : 158.88

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Jen Japonez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani