CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Dollar - Turkish Lira Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 21/06/2024

Analiza Fondamentale

21 Qershor, 2024

Dollari amerikan ishte më i lartë kundrejt Lirës turke gjatë seancës aziatike, duke u tregtuar mbi nivelet 32.800.

Turqia nuk është planifikuar të raportojë asnjë të dhënë. Të dhënat e PMI të S&P Manufacturing pritet të publikohen në Shtetet e Bashkuara.

Analiza Teknike

Dollar - Turkish Lira Analiza Analiza Teknike 21/06/2024
Time Frame: 1 hour

USDTRY Tabela e suportit dhe rezistencës - 21/06/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 33.1053 Daily R2
Rezeistenca 1 33.0012 Daily R1
Suport 1 32.7236 Daily S1
Suporti 2 32.6195 Daily S2

USDTRY Tabela e indikatorëve - 21/06/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDTRY Indikator / Periudha tabelare - 21/06/2024

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

USDTRY 21/06/2024 - Çmimi i referencës : 32.8624

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Lira turke Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani