CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ari Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 24/09/2021

Analiza Fondamentale

24 Shtator, 2021

Çmimet e arit u rritën të Premten pasi ranë më shumë se 1% në seancën e mëparshme, të ndihmuar nga një dollar i nënshtruar, megjithëse planet e Rezervës Federale për zvogëlimin e stimujve në ekonominë amerikane e mbajtën shufrën në shitje për një javë të tretë radhazi me rënie.

Analiza Teknike

Ari Analiza Analiza Teknike 24/09/2021
Time Frame: 1 hour

GOLD Tabela e suportit dhe rezistencës - 24/09/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1770.87 Daily R2
Rezeistenca 1 1763.01 Daily R1
Suport 1 1742.07 Daily S1
Suporti 2 1734.21 Daily S2

GOLD Tabela e indikatorëve - 24/09/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GOLD Indikator / Periudha tabelare - 24/09/2021

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniNeutral
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

GOLD 24/09/2021 - Çmimi i referencës : 1752.54

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
ARI Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani