CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar - Turkish Lira Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 24/09/2021

Analiza Fondamentale

24 Shtator, 2021

USD/TRY u rrit gjatë gjatë sesionit aziatik për të tregtuar në 8.7676. Çifti u rrit më së miri në të gjithë historinë të enjten pasi kriza e monedhës së Turqisë nuk përfundon kurrë. Banka Qendrore e Republikës së Turqisë sapo uli normën e saj të riblerjes njëjavore për shtatorin në 18.00%, më pak se 19.00% që ishte parashikuar. Guvernatori i fundit i bankës qendrore është larg pavarësisë dhe merr urdhra nga Presidenti Edrogan. Në Shtetet e Bashkuara, Kërkesat fillestare të papunësisë për javën e kaluar u shtypën në 351,000. Parashikimi i konsensusit ishte 320,000 kërkesa të reja për javën. PMI prodhuese amerikane për shtator ishte 60.5 dhe PMI e shërbimeve për shtator ishte 54.4. Të dy humbën vlerësimet e tyre të cilat ishin përkatësisht 61.5 dhe 55.0.

Analiza Teknike

Dollar - Turkish Lira Analiza Analiza Teknike 24/09/2021
Time Frame: 1 hour

USDTRY Tabela e suportit dhe rezistencës - 24/09/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 8.83767 Daily R2
Rezeistenca 1 8.80653 Daily R1
Suport 1 8.72347 Daily S1
Suporti 2 8.69233 Daily S2

USDTRY Tabela e indikatorëve - 24/09/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDTRY Indikator / Periudha tabelare - 24/09/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

USDTRY 24/09/2021 - Çmimi i referencës : 8.76500

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Lira turke Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani