CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USA500 Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 24/09/2021

Analiza Fondamentale

24 Shtator, 2021

Aksionet amerikane u mbyllën të enjten pasi investitorët u dukën të lehtësuar nga qëndrimi i Rezervës Federale për zvogëlimin e stimulit dhe rritjen e normave të interesit. Pamjet optimiste nga Accenture dhe Salesforce ndihmuan në forcimin e tregut, ndërsa Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave të mërkurën vonë autorizoi një dozë përforcuese të vaksinës Pfizer-BioNTech COVID-19 për ata 65 vjeç e lart. Gjithashtu duke ndihmuar ndjenjat, shqetësimi për një efekt të valëzuar nga Kina Evergrande vazhdoi të zbutej. Fed tha të Mërkurën se mund të fillojë reduktimin e blerjeve mujore të bonove deri në Nëntor dhe se normat e interesit mund të rriten më shpejt nga sa pritej vitin e ardhshëm. Afati i Nëntorit u çmua kryesisht nga tregjet. Investitorët hoqën dorë nga të dhënat që tregojnë rritje të ngadaltë të aktivitetit të biznesit dhe një rritje të kërkesave për papunësi, në përputhje me pritjet për një ngadalësim të rritjes ekonomike në tremujorin e tretë.

Analiza Teknike

USA500 Analiza Analiza Teknike 24/09/2021
Time Frame: 1 hour

USA500 Tabela e suportit dhe rezistencës - 24/09/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 4490.34 Daily R2
Rezeistenca 1 4466.44 Daily R1
Suport 1 4402.72 Daily S1
Suporti 2 4378.82 Daily S2

USA500 Tabela e indikatorëve - 24/09/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Neutral
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USA500 Indikator / Periudha tabelare - 24/09/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Neutral ShisniBlini
RSI (14) Blini ShisniBlini
SMA 20 Blini ShisniBlini

USA500 24/09/2021 - Çmimi i referencës : 4434.58

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (2)Shisni (1)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
USA500 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani