CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollari Australian Dollari Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 24/09/2021

Analiza Fondamentale

24 Shtator, 2021

Çifti i monedhës Aussie Dollar u rrit, duke lëvizur në rreth 0.7301 nivele gjatë sesionit aziatik. Dollari Aussie u ngarkua më lart të enjten. PMI -të e Prodhimit dhe Shërbimeve të Australisë erdhën përkatësisht në 57.3 dhe 44.9. Në Shtetet e Bashkuara, Kërkesat fillestare të papunësisë për javën e kaluar u shtypën në 351,000. Parashikimi i konsensusit ishte 320,000 kërkesa të reja për javën. PMI prodhuese amerikane për shtator ishte 60.5 dhe PMI e shërbimeve për shtator ishte 54.4. Të dy humbën vlerësimet e tyre të cilat ishin përkatësisht 61.5 dhe 55.0.

Analiza Teknike

Dollari Australian Dollari Analiza Analiza Teknike 24/09/2021
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 24/09/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 0.7342 Daily R2
Rezeistenca 1 0.7322 Daily R1
Suport 1 0.7269 Daily S1
Suporti 2 0.7249 Daily S2

AUDUSD Tabela e indikatorëve - 24/09/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Neutral
RSI (14) Neutral
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

AUDUSD Indikator / Periudha tabelare - 24/09/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Neutral ShisniBlini
RSI (14) Neutral ShisniNeutral
SMA 20 Blini ShisniBlini

AUDUSD 24/09/2021 - Çmimi i referencës : 0.7293

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (2)Shisni (1)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Australian - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani