CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Paundi Us dollar Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 24/09/2021

Analiza Fondamentale

24 Shtator, 2021

Çifti i monedhës Pound Britanik USD u rrit në 1.3825 gjatë sesionit aziatik. Pound u mblodh të enjten. Banka e Anglisë mbajti normat e interesit të pandryshuara në 0.10%, siç pritej. PMI Prodhuese në Mbretërinë e Bashkuar për shtatorin e shtypur në 56.3 dhe PMI e shërbimeve për shtator të shtypur në 56.3 Analistët prisnin përkatësisht 59.0 dhe 58.5. Pretendimet fillestare të papunësisë për javën e kaluar në Shtetet e Bashkuara arritën në 351,000, më e lartë se parashikimi i tyre konsensual prej 320,000. PMI -të e SHBA -ve për Prodhim dhe Shërbime gjithashtu humbën parashikimet e tyre duke u printuar në 60.5 dhe 54.4 respektivisht.

Analiza Teknike

Paundi Us dollar Analiza Analiza Teknike 24/09/2021
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 24/09/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.3782 Daily R2
Rezeistenca 1 1.3755 Daily R1
Suport 1 1.3683 Daily S1
Suporti 2 1.3657 Daily S2

GBPUSD Tabela e indikatorëve - 24/09/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

GBPUSD Indikator / Periudha tabelare - 24/09/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni BliniBlini
RSI (14) Blini NeutralBlini
SMA 20 Blini ShisniBlini

GBPUSD 24/09/2021 - Çmimi i referencës : 1.3714

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (1)Shisni (2)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Paundi britanik - dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani