CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ger 40 Index Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 24/09/2021

Analiza Fondamentale

24 Shtator, 2021

GER40 u rrit mbi 0.8% të enjten. Fituesit ishin më të shumtë se humbësit me 9 me 1 në indeksin e standardit të kapitalit gjerman. Fituesit më të mëdhenj ishin Infineon, Sartorius dhe Continental. Humbësi më i madh ishte Fresenius Medical Care. PMI e Prodhimit dhe Shërbimeve të Gjermanisë për muajin shtator arriti përkatësisht në 58.5 dhe 56.0. Parashikimet e konsensusit ishin 61.5 dhe 60.2.

Analiza Teknike

Ger 40 Index Analiza Analiza Teknike 24/09/2021
Time Frame: 1 hour

GER40 Tabela e suportit dhe rezistencës - 24/09/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 15844.3 Daily R2
Rezeistenca 1 15746.5 Daily R1
Suport 1 15485.5 Daily S1
Suporti 2 15387.7 Daily S2

GER40 Tabela e indikatorëve - 24/09/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Neutral
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

GER40 Indikator / Periudha tabelare - 24/09/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Neutral ShisniBlini
RSI (14) Blini ShisniBlini
SMA 20 Blini NeutralNeutral

GER40 24/09/2021 - Çmimi i referencës : 15616.0

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (2)Shisni (1)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Ger40 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani