CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Nafta Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 24/09/2021

Analiza Fondamentale

24 Shtator, 2021

Çmimet e naftës u rritën të Premten për të katërtën ditë radhazi për shkak të shqetësimeve të furnizimit global pas stuhive të fuqishme në Shtetet e Bashkuara, me shitjen e parë publike të Kinës të rezervave shtetërore të naftës bruto duke shkaktuar një dështim të menjëhershëm. Kompanitë e naftës në Shtetet e Bashkuara janë përpjekur të rivendosin plotësisht dërgesat në bregun lindor pasi stuhitë dëmtuan objektet në bregun e Gjirit. Në shenjë të forcimit të kërkesës për karburant, normat e shfrytëzimit të kapaciteteve në rafineritë e Bregut Lindor të SHBA u rritën në 93%, më e larta që nga maji 2019, treguan të dhënat e Administratës së Informacionit të Energjisë (VNM). Inventarët ranë në nivelin më të ulët në gati tre vjet pasi dëmtimet nga dy uragane mbajtën tërheqje të larta në Shtetet e Bashkuara, treguan të dhënat e VNM -së në fillim të javës. Çmimet ranë shkurt të Premten pas shitjes së parë publike të Kinës të rezervave shtetërore. PetroChina në pronësi shtetërore dhe rafineri dhe prodhuesi kimik privat Hengli Petrochemical blenë katër ngarkesa me një total prej rreth 4.43 milion fuçi, thanë burime me dijeni të drejtpërdrejtë të ankandit. Disa anëtarë të Organizatës së Vendeve Eksportuese të Naftës (OPEC) dhe aleatë, të njohur si OPEC+, gjithashtu kanë luftuar për të rritur prodhimin pas nën-investimeve ose vonesave në punën e mirëmbajtjes gjatë pandemisë që filloi vitin e kaluar.

Analiza Teknike

Nafta Analiza Analiza Teknike 24/09/2021
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Tabela e suportit dhe rezistencës - 24/09/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 74.666 Daily R2
Rezeistenca 1 74.128 Daily R1
Suport 1 72.692 Daily S1
Suporti 2 72.154 Daily S2

CRUDEOIL Tabela e indikatorëve - 24/09/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

CRUDEOIL Indikator / Periudha tabelare - 24/09/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

CRUDEOIL 24/09/2021 - Çmimi i referencës : 73.410

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
NAFTA Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani