CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar - Dollari kanadez Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 24/09/2021

Analiza Fondamentale

24 Shtator, 2021

USD/CAD u rrit këtë mëngjes për të tregtuar në 1.2669 Çifti u ul më poshtë të enjten. Shitjet kryesore me pakicë të Kanadasë për korrik ranë 1.0%, Muaj-Muaj. Shitjet e saj me pakicë në Top Line ranë 0.6%, Muaj-Muaj. Parashikimet e konsensusit ishin respektivisht -1.5% dhe -1.2%. Në Shtetet e Bashkuara, Kërkesat Fillestare të Papunësisë për javën e kaluar u shtypën në 351,000. Parashikimi i konsensusit ishte 320,000 kërkesa të reja për javën. PMI prodhuese amerikane për shtator ishte 60.5 dhe PMI e shërbimeve për shtator ishte 54.4. Të dy humbën vlerësimet e tyre të cilat ishin përkatësisht 61.5 dhe 55.0.

Analiza Teknike

Dollar - Dollari kanadez Analiza Analiza Teknike 24/09/2021
Time Frame: 1 hour

USDCAD Tabela e suportit dhe rezistencës - 24/09/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.2764 Daily R2
Rezeistenca 1 1.2724 Daily R1
Suport 1 1.2617 Daily S1
Suporti 2 1.2577 Daily S2

USDCAD Tabela e indikatorëve - 24/09/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDCAD Indikator / Periudha tabelare - 24/09/2021

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - BliniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni BliniShisni
RSI (14) Shisni NeutralNeutral
SMA 20 Shisni BliniShisni

USDCAD 24/09/2021 - Çmimi i referencës : 1.2664

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Dollar Kanadez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani