CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar Jeni japonez Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 24/09/2021

Analiza Fondamentale

24 Shtator, 2021

USD/JPY u rrit, duke u tregtuar rreth 110.42 gjatë sesionit aziatik. Dyshja u ngjitën më lart të enjten. Japonia nuk raportoi asnjë të dhënë ekonomike pasi ishte një festë kombëtare. Në Shtetet e Bashkuara, Kërkesat fillestare të papunësisë për javën e kaluar u shtypën në 351,000. Parashikimi i konsensusit ishte 320,000 kërkesa të reja për javën. PMI prodhuese amerikane për shtator ishte 60.5 dhe PMI e shërbimeve për shtator ishte 54.4. Të dy humbën vlerësimet e tyre të cilat ishin përkatësisht 61.5 dhe 55.0.

Analiza Teknike

Dollar Jeni japonez Analiza Analiza Teknike 24/09/2021
Time Frame: 1 hour

USDJPY Tabela e suportit dhe rezistencës - 24/09/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 110.88 Daily R2
Rezeistenca 1 110.70 Daily R1
Suport 1 110.21 Daily S1
Suporti 2 110.02 Daily S2

USDJPY Tabela e indikatorëve - 24/09/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDJPY Indikator / Periudha tabelare - 24/09/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

USDJPY 24/09/2021 - Çmimi i referencës : 110.49

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Jen Japonez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani