CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Австралиски долар- УС Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 30/03/2023

Фундаментални анализи

30 март, 2023
АУД/УСД беше малку на повисоко ниво за време на попладневната сесија. Моментално се тргува на ниво од 0,6703. Австралија немаше планирано известувања за економски настани. Соединетите Американски Држави ќе го пријават кварталниот БДП за за К4 подоцна денес. Првичните барања за невработените исто така треба да се пријават.

Техничка анализа

Австралиски долар- УС Долар Анализи Техничка анализа 30/03/2023
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Табела на подршка и отпор - 30/03/2023

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 0.6740 Daily R2
Линија на отпор 1 0.6722 Daily R1
Линија на подршка 1 0.6675 Daily S1
Подршка 2 0.6657 Daily S2

AUDUSD Табела на индикатори - 30/03/2023

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Купи

AUDUSD Индикатор / Табела - 30/03/2023

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи ПродајПродај
RSI (14) Продај ПродајПродај
SMA 20 Купи ПродајПродај

AUDUSD 30/03/2023 - Референтна цена : 0.6694

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Австралиски долар - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега