CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 77% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Фунта-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 30/03/2023

Фундаментални анализи

30 март, 2023

Фунтата порасна во однос на американскиот долар денес и се тргува околу 1,2350. Обединетото Кралство нема планирано да известува за економски настани. Соединетите Држави треба да ги пријават првичните барања за невработени подоцна денес. Ќе се печати и квартал-на-квартал БДП за Q4.

Техничка анализа

Фунта-Долар Анализи Техничка анализа 30/03/2023
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Табела на подршка и отпор - 30/03/2023

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.2400 Daily R2
Линија на отпор 1 1.2377 Daily R1
Линија на подршка 1 1.2315 Daily S1
Подршка 2 1.2292 Daily S2

GBPUSD Табела на индикатори - 30/03/2023

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Купи

GBPUSD Индикатор / Табела - 30/03/2023

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи КупиПродај
RSI (14) Продај КупиНеутрално
SMA 20 Купи КупиПродај

GBPUSD 30/03/2023 - Референтна цена : 1.2328

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Фунта - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега