CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

USA500 Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 30/03/2023

Фундаментални анализи

30 март, 2023

Фјучерсите на акциите беа сите повисоки во четвртокот наутро. Фјучерсите поврзани за Dow Jones Industrial Average се искачија за 120 поени, или 0,36% повисоко. Фјучерсите на S&P 500 и Nasdaq-100 исто така се зголемија за 0,37% и 0,27%, соодветно.

Техничка анализа

USA500 Анализи Техничка анализа 30/03/2023
Time Frame: 1 hour

USA500 Табела на подршка и отпор - 30/03/2023

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 4119.95 Daily R2
Линија на отпор 1 4102.65 Daily R1
Линија на подршка 1 4056.51 Daily S1
Подршка 2 4039.21 Daily S2

USA500 Табела на индикатори - 30/03/2023

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USA500 Индикатор / Табела - 30/03/2023

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи ПродајКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

USA500 30/03/2023 - Референтна цена : 4079.58

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (3)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
USA500 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега