CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Ger 40 индекс Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 30/03/2023

Фундаментални анализи

30 март, 2023
ГЕР40 и европските берзи се тргуваа на повисоко ниво во четвртокот, поттикнати од послабите од очекуваните податоци за регионалната инфлација и силните резултати на малопродажниот гигант H&M. Податоците за инфлацијата на германскиот ИПК ќе бидат објавени рано попладнево - се очекува податоците да забележат 7,3% инфлација на годишно ниво.

Техничка анализа

Ger 40 индекс Анализи Техничка анализа 30/03/2023
Time Frame: 1 hour

GER40 Табела на подршка и отпор - 30/03/2023

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 15846.9 Daily R2
Линија на отпор 1 15773.0 Daily R1
Линија на подршка 1 15576.0 Daily S1
Подршка 2 15502.1 Daily S2

GER40 Табела на индикатори - 30/03/2023

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

GER40 Индикатор / Табела - 30/03/2023

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи ПродајКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

GER40 30/03/2023 - Референтна цена : 15674.5

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (3)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Ger40 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега