CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Нафта Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 30/03/2023

Фундаментални анализи

30 март, 2023

Нафтата беше речиси стабилна во четвртокот бидејќи изненадувачкиот пад на залихите на сурова нафта во САД го неутрализираше помалото од очекуваното намалување на руските испораки, додека инвеститорите внимателно го следеа развојот на извозот на нафта од Ирачки Курдистан.

Техничка анализа

Нафта Анализи Техничка анализа 30/03/2023
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Табела на подршка и отпор - 30/03/2023

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 75.615 Daily R2
Линија на отпор 1 74.816 Daily R1
Линија на подршка 1 72.684 Daily S1
Подршка 2 71.885 Daily S2

CRUDEOIL Табела на индикатори - 30/03/2023

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Неутрално

CRUDEOIL Индикатор / Табела - 30/03/2023

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиПродај
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

CRUDEOIL 30/03/2023 - Референтна цена : 73.750

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Crude OIL Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега