CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Dollar - Канадски долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 30/03/2023

Фундаментални анализи

30 март, 2023

Парот USD/CAD падна денеска, моментално се движи околу 1,3531. Канада нема планирано известување за економски настани. Соединетите Држави треба да ги пријават првичните барања за невработени подоцна денес. Ќе се печати и квартал-на-квартал БДП за Q4.

Техничка анализа

Dollar - Канадски долар Анализи Техничка анализа 30/03/2023
Time Frame: 1 hour

USDCAD Табела на подршка и отпор - 30/03/2023

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3613 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3586 Daily R1
Линија на подршка 1 1.3512 Daily S1
Подршка 2 1.3485 Daily S2

USDCAD Табела на индикатори - 30/03/2023

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USDCAD Индикатор / Табела - 30/03/2023

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Продај КупиКупи

USDCAD 30/03/2023 - Референтна цена : 1.3555

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Канадски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега