CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Австралиски долар- УС Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 04/03/2024

Фундаментални анализи

04 март, 2024

За време на европското тргување, австралискиот долар беше генерално непроменет во однос на американскиот долар кој се тргува на 0,6523. Денеска нема поголеми податоци од Австралија. Во Соединетите Држави денеска нема да има големи објавувања на податоци.

Техничка анализа

Австралиски долар- УС Долар Анализи Техничка анализа 04/03/2024
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Табела на подршка и отпор - 04/03/2024

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 0.6552 Daily R2
Линија на отпор 1 0.6539 Daily R1
Линија на подршка 1 0.6505 Daily S1
Подршка 2 0.6492 Daily S2

AUDUSD Табела на индикатори - 04/03/2024

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

AUDUSD Индикатор / Табела - 04/03/2024

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Продај ПродајПродај
RSI (14) Продај НеутралноНеутрално
SMA 20 Купи ПродајПродај

AUDUSD 04/03/2024 - Референтна цена : 0.6518

Продај
Simple Moving AverageКупи (1)Продај (2)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (3)
Споделете преку вашата мрежа
Австралиски долар - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега