CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Евро-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 04/03/2024

Фундаментални анализи

04 март, 2024

За време на европското тргување, парот се искачи повисоко и се тргува на 1,0852. Во Европа денеска нема да бидат објавени економски податоци. Во Соединетите Држави денеска нема да има големи објавувања на податоци.

Техничка анализа

Евро-Долар Анализи Техничка анализа 04/03/2024
Time Frame: 1 hour

EURUSD Табела на подршка и отпор - 04/03/2024

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.0887 Daily R2
Линија на отпор 1 1.0873 Daily R1
Линија на подршка 1 1.0835 Daily S1
Подршка 2 1.0821 Daily S2

EURUSD Табела на индикатори - 04/03/2024

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Неутрално

EURUSD Индикатор / Табела - 04/03/2024

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи ПродајПродај
RSI (14) Продај НеутралноНеутрално
SMA 20 Купи ПродајПродај

EURUSD 04/03/2024 - Референтна цена : 1.0851

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Евро - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега