CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Злато Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 04/03/2024

Фундаментални анализи

04 март, 2024

Цените на златото денеска се тргуваат околу 2083 година.

Цените на златото во понеделникот останаа блиску до највисокото ниво во последните два месеца, откако поблагите економски читања на САД минатата недела ги зацврстија изгледите за намалување на каматните стапки во јуни од страна на Федералните резерви.

Техничка анализа

Злато Анализи Техничка анализа 04/03/2024
Time Frame: 1 hour

GOLD Табела на подршка и отпор - 04/03/2024

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 2097.12 Daily R2
Линија на отпор 1 2090.64 Daily R1
Линија на подршка 1 2073.36 Daily S1
Подршка 2 2066.88 Daily S2

GOLD Табела на индикатори - 04/03/2024

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Продај

GOLD Индикатор / Табела - 04/03/2024

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Неутрално КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

GOLD 04/03/2024 - Референтна цена : 2082.60

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
GOLD Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега