CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Нафта Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 04/03/2024

Фундаментални анализи

04 март, 2024

Суровата нафта денеска се тргува по 79,86.

Цените на нафтата благо пораснаа во понеделникот по широко очекуваното продолжување на доброволното намалување на производството од страна на групата производители на ОПЕК + во неделата.

Техничка анализа

Нафта Анализи Техничка анализа 04/03/2024
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Табела на подршка и отпор - 04/03/2024

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 80.80 Daily R2
Линија на отпор 1 80.20 Daily R1
Линија на подршка 1 78.62 Daily S1
Подршка 2 78.02 Daily S2

CRUDEOIL Табела на индикатори - 04/03/2024

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Продај

CRUDEOIL Индикатор / Табела - 04/03/2024

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Неутрално НеутралноНеутрално
SMA 20 Купи КупиКупи

CRUDEOIL 04/03/2024 - Референтна цена : 79.43

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Crude OIL Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега