CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Dollar - Канадски долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 04/03/2024

Фундаментални анализи

04 март, 2024

За време на европското тргување, американскиот долар се зголеми во однос на канадскиот долар и се тргува за 1,3561. Денеска нема поголеми податоци од Канада. Во Соединетите Држави денеска нема да има големи објавувања на податоци.

Техничка анализа

Dollar - Канадски долар Анализи Техничка анализа 04/03/2024
Time Frame: 1 hour

USDCAD Табела на подршка и отпор - 04/03/2024

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3600 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3584 Daily R1
Линија на подршка 1 1.3540 Daily S1
Подршка 2 1.3524 Daily S2

USDCAD Табела на индикатори - 04/03/2024

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USDCAD Индикатор / Табела - 04/03/2024

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Купи НеутралноНеутрално
SMA 20 Купи КупиКупи

USDCAD 04/03/2024 - Референтна цена : 1.3568

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (3)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Канадски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега