CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Фунта-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 04/03/2024

Фундаментални анализи

04 март, 2024

За време на европското тргување, британската фунта се зголеми во однос на американскиот долар и се тргува за 1,2677. Во Обединетото Кралство денеска не се планирани објавувања на големи податоци. Во Соединетите Држави денеска нема да има големи објавувања на податоци.

Техничка анализа

Фунта-Долар Анализи Техничка анализа 04/03/2024
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Табела на подршка и отпор - 04/03/2024

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.2714 Daily R2
Линија на отпор 1 1.2697 Daily R1
Линија на подршка 1 1.2653 Daily S1
Подршка 2 1.2636 Daily S2

GBPUSD Табела на индикатори - 04/03/2024

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Неутрално
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Неутрално

GBPUSD Индикатор / Табела - 04/03/2024

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Неутрално КупиПродај
RSI (14) Неутрално КупиНеутрално
SMA 20 Купи КупиКупи

GBPUSD 04/03/2024 - Референтна цена : 1.2677

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Фунта - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега