CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Ger 40 индекс Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 04/03/2024

Фундаментални анализи

04 март, 2024

Тргувањето во Европа го забележа германскиот репер индекс цврсто повисок денеска на 17.758,5.

Тргувањето во Германија во петокот заврши непроменето, по објавувањето на малку пониска од очекуваната германска инфлација на CPI во четвртокот попладне.

Техничка анализа

Ger 40 индекс Анализи Техничка анализа 04/03/2024
Time Frame: 1 hour

GER40 Табела на подршка и отпор - 04/03/2024

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 17833.4 Daily R2
Линија на отпор 1 17795.1 Daily R1
Линија на подршка 1 17692.9 Daily S1
Подршка 2 17654.6 Daily S2

GER40 Табела на индикатори - 04/03/2024

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

GER40 Индикатор / Табела - 04/03/2024

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Продај КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

GER40 04/03/2024 - Референтна цена : 17754.5

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Ger40 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега