CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

Ari u caktua të Premten për performancën e tij më të mirë javore në më shumë se dy muaj, me shenja të përtërira që Rezerva Federale e SHBA mund të frenonte mbështetjen ekonomike të ngadaltë në një periudhë të afërt, dhe ndërsa dollari po shkonte drejt javës së tij më të keqe që nga maji. Ari kërceu deri në 1.4% të Enjten pas vërejtjeve të shefit të Fed Jerome Powell se tregu i punës në SHBA kishte ende "disa terren për të mbuluar" dhe se ishte "larg" për të konsideruar rritjen e normave të interesit. Duke mbështetur pikëpamjet e tij, të dhënat treguan se ekonomia amerikane u zgjerua në mënyrë të qëndrueshme në tremujorin e dytë, por rritja nuk arriti pritjet.

Analiza Teknike

Ari Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

GOLD Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1840.44 Daily R2
Rezeistenca 1 1835.08 Daily R1
Suport 1 1820.76 Daily S1
Suporti 2 1815.40 Daily S2

GOLD Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GOLD Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Shisni BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

GOLD 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 1828.32

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
ARI Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani