CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Paundi Us dollar Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

Paundi Britanik u rrit të Premten. Aktualisht është 1.3979. Dollari ka rënë kundrejt një shporte të monedhave të tjera pasi Fed nuk njoftoi asnjë ndryshim në politikën e tij të normave ose në zvogëlimin në takimin e tij të Mërkurën. Të dhënat e PBB-së amerikane dhe të dhënat e pretendimeve fillestare të papunësisë gjithashtu erdhën më keq sesa pritej të enjten. Sot nuk kishte të dhëna të rëndësishme nga Britania e Madhe.

Analiza Teknike

Paundi Us dollar Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.4032 Daily R2
Rezeistenca 1 1.4006 Daily R1
Suport 1 1.3936 Daily S1
Suporti 2 1.3910 Daily S2

GBPUSD Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GBPUSD Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Blini NeutralBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

GBPUSD 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 1.3965

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Paundi britanik - dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani