CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar - Dollari kanadez Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

Çifti USD/CAD ra të Premten. 1.shtë 1.2433 në kohën e drekës në Evropë. Dollari ka rënë ndaj një shporte të valutave të tjera pasi Fed njoftoi asnjë ndryshim në politikën e saj të kursit ose në tkurrje në takimin e tij të Mërkurën. Të dhënat e PBB -së amerikane dhe të dhënat fillestare të papunësisë dolën më e keqe nga sa pritej të enjten. Shifrat e PBB-së Kanadeze për maj do të publikohen në 13:30 GMT + 1.

Analiza Teknike

Dollar - Dollari kanadez Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

USDCAD Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.2484 Daily R2
Rezeistenca 1 1.2462 Daily R1
Suport 1 1.2404 Daily S1
Suporti 2 1.2382 Daily S2

USDCAD Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Neutral

USDCAD Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - BliniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniShisni
RSI (14) Blini NeutralShisni
SMA 20 Shisni BliniShisni

USDCAD 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 1.2440

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Dollar Kanadez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani