CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Nafta Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

Çmimet e naftës ranë pak të Premten, por mbetën në rrugën e duhur për të postuar fitime javore me kërkesën që rritet më shpejt se furnizimi, ndërsa vaksinimet pritet të lehtësojnë ndikimin e një ringjalljeje në infeksionet COVID-19 në të gjithë globin.

Analiza Teknike

Nafta Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 73.80 Daily R2
Rezeistenca 1 73.44 Daily R1
Suport 1 72.46 Daily S1
Suporti 2 72.10 Daily S2

CRUDEOIL Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Neutral
Stochastic ( 9;6;3) Neutral

CRUDEOIL Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Neutral BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

CRUDEOIL 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 73.42

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
NAFTA Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani