CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar Jeni japonez Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

Çifti USD / JPY doli lart të Premten. 10shtë 109.54 në mesditë në Evropë. Dollari ka rënë ndaj një shporte të valutave të tjera pasi Fed njoftoi asnjë ndryshim në politikën e saj të kursit ose në tkurrje në takimin e tij të Mërkurën. Të dhënat e PBB -së amerikane dhe të dhënat fillestare të papunësisë gjithashtu dolën më keq se sa pritej të enjten. Shifrat e prodhimit industrial japonez për qershorin erdhën më mirë se sa pritej në 6.2% kundrejt 5% të pritshme.

Analiza Teknike

Dollar Jeni japonez Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

USDJPY Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 109.95 Daily R2
Rezeistenca 1 109.79 Daily R1
Suport 1 109.35 Daily S1
Suporti 2 109.19 Daily S2

USDJPY Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDJPY Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni BliniBlini
RSI (14) Blini NeutralBlini
SMA 20 Shisni BliniBlini

USDJPY 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 109.58

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Jen Japonez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani