CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar - Turkish Lira Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

Çifti USD/TRY u tregtua më i ulët gjatë drekës të Premten në 8.4146 ndërsa dollari vazhdoi të binte kundrejt shumicës së rivalëve të tij. Lira e Turqisë u rrit deri në 0.5% sot. Lira ishte rritur më shumë se 1% të enjten pasi banka qendrore rriti perspektivën e saj të inflacionit për vendin.

Analiza Teknike

Dollar - Turkish Lira Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

USDTRY Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 8.4596 Daily R2
Rezeistenca 1 8.4403 Daily R1
Suport 1 8.3887 Daily S1
Suporti 2 8.3694 Daily S2

USDTRY Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USDTRY Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni BliniBlini
RSI (14) Shisni BliniBlini
SMA 20 Shisni BliniBlini

USDTRY 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 8.4038

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Lira turke Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani