CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollari Australian Dollari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

AUD / USD uli të Premten. Aktualisht është 0.7391. Dollari ka rënë kundrejt një shporte të monedhave të tjera pasi Fed nuk njoftoi asnjë ndryshim në politikën e tij të normave ose në zvogëlimin në takimin e tij të Mërkurën. Të dhënat e PBB-së amerikane dhe të dhënat e pretendimeve fillestare të papunësisë erdhën më keq sesa pritej të enjten. PPI Australiane për tremujorin e dytë erdhi në 2.2% herët në mëngjes

Analiza Teknike

Dollari Australian Dollari Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 0.7419 Daily R2
Rezeistenca 1 0.7403 Daily R1
Suport 1 0.7361 Daily S1
Suporti 2 0.7345 Daily S2

AUDUSD Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

AUDUSD Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Shisni ShisniNeutral
SMA 20 Blini ShisniBlini

AUDUSD 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 0.7365

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (2)Shisni (1)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Australian - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani