CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USA500 Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

Futures e aksioneve amerikane dhe indekset ndërkombëtare ranë në ditën e fundit të tregtimit të javës pasi të dhënat ekonomike të enjten sugjeruan që rritja ishte vendosur të ngadalësohej. E ardhmja e S&P 500 ra 0.9% dhe e ardhmja e Dow Jones Industrial Average ra me 0.5%. Ndryshimet në të ardhmen e kapitalit nuk parashikojnë domosdoshmërisht lëvizje pas ziles së hapjes. Aksionet evropiane ranë të Premten.

Analiza Teknike

USA500 Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

USA500 Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 4413.37 Daily R2
Rezeistenca 1 4401.35 Daily R1
Suport 1 4369.29 Daily S1
Suporti 2 4357.27 Daily S2

USA500 Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USA500 Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Shisni BliniBlini

USA500 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 4386.32

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (2)Shisni (1)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
USA500 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani