CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Euro Dollar Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

EUR / USD u rrit të premten. Aktualisht është 1.1903. Dollari ka rënë kundrejt një shporte të monedhave të tjera pasi Fed njoftoi asnjë ndryshim në politikën e saj të normave ose në zvogëlimin në takimin e saj të Mërkurën. Të dhënat e PBB-së amerikane dhe të dhënat e pretendimeve fillestare të papunësisë gjithashtu erdhën më keq sesa pritej të enjten. Të dhënat e PBB-së gjermane Q2 prodhuan një rezultat më të keq sesa vlerësuar 1.5% kundrejt 2% exp ndërsa CPI i Eurozonës për korrikun doli pak më shumë se pritjet 2.2%.

Analiza Teknike

Euro Dollar Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

EURUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.1936 Daily R2
Rezeistenca 1 1.1919 Daily R1
Suport 1 1.1873 Daily S1
Suporti 2 1.1856 Daily S2

EURUSD Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

EURUSD Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Blini ShisniNeutral
SMA 20 Blini ShisniBlini

EURUSD 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 1.1897

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani